Opleiders

Een van de voorwaarden voor de subsidie op scholing is dat er sprake moet zijn van een marktconforme prijs. Dit betekent dat er sprake moet zijn van een ‘gebruikelijke’ prijs. Om dit aan te tonen dient er een vergelijking van meerdere aanbieders gemaakt te worden.

Uw opleiding aanbieden

Voor de uitvoering van de subsidieregeling is een webportal ontwikkeld waarop werkgevers kunnen kiezen uit een breed scala aan subsidiabele opleidingen en opleiders. SNN nodigt opleidingsinstituten van harte uit om een offerte uit te brengen zodat deze webportal gevuld wordt met een zo`n breed mogelijk aanbod. Uw opleidingsaanbod kunt u plaatsen via onze webportal. Ook vindt u hier meer informatie over de plaatsingsprocedure en de voorwaarden en eisen waaraan u moet voldoen. Offertes worden beoordeeld op basis van de marktconformiteit van de prijs. Als uw opleiding marktconform wordt beoordeeld wordt deze in het webportal geplaatst. Werkgevers kunnen vervolgens zelf een keus maken uit het goedgekeurde aanbod.Opleidersportaal

Zodra uw aanbod is goedgekeurd ontvangt u een login voor het opleiderportaal. Dit portaal is te bereiken via sectorplan. sectorplan.snn.eu/opleider.
In dit portaal kunt u volgen welke aanmeldingen voor uw opleidingen zijn binnengekomen, de planning aan ons doorgeven en presentielijsten afdrukken. Teven kunt u in het opleidersportaal de opleidingsteksten aanpassen en uw gegevens aanpassen.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen dan helpen wij u graag. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 050-5224 950 of via

Let op. Vindt u als werkgever de opleiding van uw keuze niet terug op het webportaal? Toon dan de marktconformiteit zelf aan. U dient hiertoe het benchmarkformulier in te vullen en hierbij 3 offertes / prijsopgaven mee te sturen.