Groningen op voorsprong in het nieuws

Carolien Doesburg, projectleider van Groningen op voorsprong, gaf onlangs een interview in de Perspectief, het relatiemagazine van RBO. In dit interview is onder andere te lezen hoeveel trajecten er bij het mobiliteitscentrum worden aangeboden en hoe dit in de praktijk werkt. Klik hier om het hele artikel te lezen.

Meer lezen over Groningen op voorsprong? Het hele magazine kunt u hier lezen.

Ondernemersbelang Groningen
Op dinsdag 11 oktober heeft Carolien Doesburg, projectleider van Groningen op voorsprong, deelgenomen aan een rondetalfelgesprek bij ondernemersbelang Groningen. Hierin werd ingegaan op duurzame inzetbaarheid van medewerkers in een bedrijf. Bedrijven en organisaties die werk maken van betrokkenheid, gezondheid en de ontwikkeling van medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Lees hier het hele verslag.

Tevens werd Carolien Doesburg samen met Trea Bijker, projectmedewerker SNN, geïnterviewd. In dit interview werd een toelichting gegeven op het sectorplan Groningen op voorsprong. Wat houdt dit in, hoe zijn de reacties van de werkgevers en wie zijn precies de doelgroep? Het hele interview kunt u hier lezen.

Het hele magazine leest u hier