Over Groningen op voorsprong


Provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Overheden, werkgevers- en werknemersorganisaties hebben de handen ineen geslagen om dit te veranderen. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor € 17,7 miljoen beschikbaar gesteld.

Hieronder vind u het budgetoverzicht van Groningen op Voorsprong. Dit betreft de stand van zaken per 16-07-2017. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.1,5 miljoen extra voor sectorplan Groningen op voorsprong!

Goed nieuws voor werkgevers in de provincie Groningen. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is akkoord gegaan met een verzoek om te schuiven in de budgetten van het ‘Sectorplan Groningen op voorsprong’. Hierdoor is er voor ‘ de maatregel scholing’ ruim 1,5 miljoen subsidiebudget extra vrijgekomen, bedoeld om de uitdagingen op de Groningse arbeidsmarkt aan te gaan.

Klik hier om het hele artikel te lezen.


Termijn indienen aanvragen in kader van OAG-regeling

Het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen heeft besloten de termijn voor het indienen van aanvragen in het kader van de regeling Onderneming en Arbeidsmarkt Groningen, te verlengen tot en met 31 januari 2017. Het portaal blijft tot en met genoemde datum open voor het indienen van subsidieaanvragen die betrekking hebben op de regeling Onderneming en Arbeidsmarkt Groningen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 050-5224 950 of via ons emailadres sectorplan@snn.eu.

Meer informatie

>> Meer voor werkgevers

>> Meer voor opleiders

>> Meer over het mobiliteitscentrum


Video: werkbezoek Asscher over banenplan Groningen